18-07-09

Mijn eerste berichtje

Ik ben ondertussen bijna 6 weken oud en weeg al 4 kg 140 gram en ben 54 cm. Mijn favroiete hobby's momenteel zijn: slapen en melk drinken. In het begin had ik wat last van krampjes en ben ik naar een ostheopaat geweest. Dit vond ik helemaal niet leuk en ik heb dat dan ook getoond aan die mevrouw. Ik moet wel toegeven, dat zij mij al goed geholpen heeft en ondertussen heb ik er al veel minder last van. Mama en papa vinden mij een brave baby, die vaak goed slaapt 's nachts, maar ik heb wel een hevig karakter, als ik mijn eten niet krijg. Papa zegt dat dit van mama komt.
Gisteren heb ik terug naar de kinderarts moeten gaan, omdat mijn spruw niet weg was, volgens K&G. De kinderarts had daar een andere mening over, maar vond wel dat mijn keeltje wat rood was. Ik krijg nu wat homeopatische druppeltjes en mama en papa hopen dat het over is.
In de volgende weken zal mijn papa nog veel meer foto's van mij op het net zetten, maar dan moet de koers verder saai blijven. Hier nog een foto en een link waar je meer van mij ziet.

18:05 Gepost door Ilona in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Proficiat met je blogje, Ilona. We zullen regelmatig komen kijken!

Gepost door: WVFS | 19-07-09

dag Ilona we zijn blij dat we je nu ook kunnen bewonderen op je website groetjes en vele kusjes van opa johan en oma lieve van uit zwitserland

Gepost door: oma lieve en opa johan | 19-07-09

Hallo Ilona, proficiat met je website, we beloven iets vaker een bezoekje te brengen dan aan de bennyboyssite. Groetjes, Jürgen en Annelies

Gepost door: Bennyboys | 19-07-09

Dag Ilona je bent al een grote meid zo goed slapen mama en papa zij zeker heel blij veel zoentjes oma en opa

Gepost door: Oma en Opa Dekeyser | 23-07-09

Mooi om dat no eens terug te zien. Onze kleinkinderen zijn ondertussen 4 jaar en we beleven een zalige tijd. Ondertussen:
't Is gebeurd!
We kunnen niet blijven wachten tot Skynet ons blogprobleem oplost, en zijn fan geworden van Seniorennet.
WE ZIJN DUS GESTART MET EEN NIEUWE BLOG:
http://blog.seniorennet.be/gidsjoris/
We wensen iedere bezoeker veel leesplezier in 2015, 2016, 2017, ... en hopelijk veel verder.

Gepost door: Gidsjoris | 27-12-14

De commentaren zijn gesloten.